Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kimi, vidim da su prognoze najavile kisu za petak i subotu kod mene. Yr.no najavljuje 25mm, free meteo 25mm, GFS najavljuje 30mm, w2u takodje najavljuje kisu, kao i RHMZ.
Svi su izgledi da ce pasti. Sta ti mislis?
Da. Svi najavljuju za petak i vikend kišu i to doooobre padavine. A kako se taj trenutak bude približava prognoze će biti sve manje i manje. Zato da će ove nedelje da bude 30 i više to pogađaju. Valjda će pogoditi i tu kišu za vikend.
Nisu ni cekali da se taj trenutak priblizi. Sve ove prognoze su smanjili padavine za vise od duplo. Sa nekih 25mm ode prosek na oko 10mm.
Momo nemogu da vjerujem da je kod tebe takva situacija?! Susjedne smo opstine!Kod mene dosad kise bilo i vise nego sto treba, kukuruz nikad bolji.
Ja bih sad bio zadovoljan kad bi za vikend palo bar 7-8 litara. Ukoliko do toga ne dodje, ne znam šta se može očekivati od prolećnih useva...
Gde vidite kisu za vikend kad modeli nevide...
Izgleda da je poljoprivreda postala "sreca" gde padne kisa...Pa o tome i govorimo na ovoj strani. Modeli su je videli pre dva dana, juce smanjili a danas ih i nema.
Treba i ovde mnogo, mnogo više, ali ovih 7-8 litara koje spominjem bi bilo kao infuzija, bukvalno samo da usevi prežive.Naravno da je stanje: daj sta das, ali meni je potrebno dosta vise. Od marta je palo tek toliko da nikne ono sto do sada nije niklo. Prazni redovi se popunili, ali se i zemlja osusila.