Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zemljak, nisu ti ovo bas neki argumenti za prognozu...Kako izgleda i sledeća će godina biti sušna. I ova kao i prošla zima će proći bez padavina. Dakle nedostatak ( deficit) vlage u zemljištu se nastavlja. A onda će tamo u junu, julu i avgustu temp od 30-32 C biti dovoljne da se sve osuši i prinosi budu gori nego ove godine.
Sada sam saznao da se sve prati I zapisuje,ja sam prosle godine samo zapisivao zapazanja pre podne I posle podne a u sustini bi trebalo na svaki 3 do 4 sata da se zapise stanje,jedan dan jedan mesec.
Sent from my T1 7.0 using Tapatalk
Da si danas krenuo, za dve godine bi prosao ispod duge.
Tu je @dobrodol, on sve zna. Nema potrebe da se moj komšija @kimi javlja. Nema teme gde se on ne razume. Od košenja, rasturanja, skupljanja, baliranja, tovarenja, hranjenja, klanja, itd...Nema Kimija da malo da komentare na ovo vreme i ono cemu se mozemo nadati. Zato u Americi i Kanadi zaledjeni Nijagarini vodopadi. Temp-34 kazu
Nada poslednja umire.
Jes, umalo da zaboravim.Zaboravio si traktorske tegove komsija.
Tu je @dobrodol, on sve zna. Nema potrebe da se moj komšija @kimi javlja. Nema teme gde se on ne razume. Od košenja, rasturanja, skupljanja, baliranja, tovarenja, hranjenja, klanja, itd...