Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kimi u kom delu dana na severu sutra nepogode? Jel se to prognozira za krajni sever ili ima šanse da dobaci i do nas? Imam još soje , ovo nam ne treba.
Biće nešto, al kao što i ti kažeš bez veće litraže.
Tomix
Kod nas ne bi trebalo, jer će da nam duva fen sa Kopaonika, a kada je on zastupljen gotovo pa nemoguće su padavine. Jedino predveče kad prestane, pa dune sa zapada, nas možda zakači rep padavinskog sistema ali jako su male šanse, modeli kažu da će proći severnije.
Savandj004
pa hajde po iskustvu sa ovakvim strujanjem, čisto jugozapadnim kakvo će sutra biti- najveću šansu dajem tromeđi tamo kod Apatina i Sombora, mada generalno čitav pojas Bačke uz sam Dunav je isto u igri.
Mixer- ja to ne vidim, ja kolko za sada pokazuju karte vidim na severu pljuskove u utorak u drugom delu dana, eventualno još u sredu ako nešto zaluta, posle stabilizacija.
Cuo sam se juce sa onim mojim drugarom, agronomom, onaj sto ima teoriju o ciklicnom ponavljanju na svakih 28 godina. Kaze da se ne nadamo nikakvoj kisi ove jeseni i zime, a tek ne na proleće. Kaze Maj bez kise, ali nesto povoljniji raspored padavina u junu i julu sa nizom temperaturom nego ovog leta.