MOMOSARIC
Član
Vidio si zemljak , rezultat svega skinulo par crepova i nije ni pokupilo prašinu . Baš zanimljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da tebi je vec kasno sto se soje tice kao i meni u slucaju kukuruza!Brzo osigurajte,još nije kasno
Jedino mi nesto znaci kad pre prskanja pogledam neke radare i donosim odluku krenuti ili ne! Za ostalo smesno mi je sve sto cesto lupaju! U Julu u jednom datom trenutku, jedno vece kad sam pogledao na free meto su najavili u 7 narednih dana oko 74 l po m2 a sutra dan u jutru smanjli na 7.5 l a da bude jos gore nije ni kapi padalo!U stvari nama u ovom poslu , ratarstvo mislim , ni ne znače nešto te prognoze . Možda ponekad , dal uraditi nešto il odložiti par dana , ništa bitno . Značile bi nam dugoročne ali to ne postoji . Znači svi pratimo i nerviramo se , a šta nam toliko i znači dal su prognoze dan dva tačne ili ne ?