steva 1984
Član
Kod mene 4 litre mučenice.Jedva pala u zoru.Sad se razvedrilo sve će to ispariti u toku dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verujem da negde ima jače rose ,nego što je ovo kiša.Evo, slaba kiša u Bašaidu i Melencima. Putujem za Bg tako da ne znam kakvo je vreme u Mokrinu.
Ne mogu da verujem, kako ova juzna pola banata ima srece sa padavinama u odsudnom momentu. Prognoza davala sanse za zapad ono pokisne istok i to ko drugi nego juzni banat.Jos dodatnih 6 litara u selu...ukupno 16 lit...atar ka Crepaji sigurno vise...
Ovaj deo juznog Banata [Glogonj,Sefkerin,Opovo,Crepaja,Padina...) je dobio jako malo padavina u junu i julu mesecu,za razliku od sela juznije od Panceva...Glogonj juna meseca 25 litara i jula meseca oko 35 litara. Pri tome vruc vetar je duvao 15-ak dana...Ne mogu da verujem, kako ova juzna pola banata ima srece sa padavinama u odsudnom momentu. Prognoza davala sanse za zapad ono pokisne istok i to ko drugi nego juzni banat.
Ma i ovde je sve igorelo kasno su dosle ove 32l ,kukuruzi su katastrofa.Ovaj deo juznog Banata [Glogonj,Sefkerin,Opovo,Crepaja,Padina...) je dobio jako malo padavina u junu i julu mesecu,za razliku od sela juznije od Panceva...Glogonj juna meseca 25 litara i jula meseca oko 35 litara. Pri tome vruc vetar je duvao 15-ak dana...
Pa to je ekstra.Kod mene za Petrovdan 12 litara i to je to.A da,jutros 0.5 l...Bavaniste 2l daj sta das . Ukupno u julu 6+10+32+6+2.
Neki ne zasluzuju ni to malo sto je palo.
Kod Ulemekovog mlina noćas je bilo kiše , neznam količinu ali jedno 4-5 litara.Kod nas se noćas nameštalo, grmrlelo svud unaokolo, a od svega toga nemerljiva količina u kišomeru.