Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije da zelim ali led mu dodje jedini spas sada.Mogu još 15 dana da se nadam da će nas strefiti neko nevreme,dok ne pokosimo ovu bedu od soje...jer slamu spasti moramo,da se zgrejemo na zimu...ako naiđe nevreme onda ćemo biti i siti
Kakva je bila situacija pre ove zadnje kise kod nas, samo sto nisam poceo moliti za nevreme i grad! Za 10 dana sa ovim najavljenim temperaturama oticice i soja, tako da zadnje nam ostaje molitva za nevreme! Ako nista drugo bar da pokrijemo troskove osiguranja!Mogu još 15 dana da se nadam da će nas strefiti neko nevreme,dok ne pokosimo ovu bedu od soje...jer slamu spasti moramo,da se zgrejemo na zimu...ako naiđe nevreme onda ćemo biti i siti
Nije da zelim ali led mu dodje jedini spas sada.
Nada poslednja umire.
U selu 10 litara...atar prema Crepaji mislim da je dobio koju litru vise...kisa niotkuda
Jos dodatnih 6 litara u selu...ukupno 16 lit...atar ka Crepaji sigurno vise...U selu 10 litara...atar prema Crepaji mislim da je dobio koju litru vise...kisa niotkuda
Kod mene mozda pola litre i to jutros oko 5.Sto se tice semena za sledecu godinu ja danas kosim ranu soju (ooo)i ako bude 10 metara na 5 jutara mogu ti ja pozajmiti seme komasija .Nadam se da cu imati da isplatim kombajn.Kod nas je sve izgorelo,mozda ja i bolje prodjem sa ovom ranom sojom.Vidi, i to je nešto. Ja ozbiljno sumnjam da ću skupiti dovoljno za seme iduće godine...