Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dosadni ste više za sve pare... ali stvarno.
Verujte u šta oćete, pišite šta oćete, briga me više sa vama da se teram pojedinima. Hiljadu puta objašnjavam i pišem ovde neke stvari, ne, ko da pričas zidu...
Uvek je lakše okrivljati nekog i nešto, verovati u nekog i nešto, nego pokušati nešto da se nauči i razume. Ja sam kao student glup, i moji profesori i svi mi akademci, bitno da ste vi sa jedva završenom srednjom školom ekspreti za sve, uključujuči i to kako treba temperatura da se meri, prave Srbende nema šta.
ON TOPIC
Sunčano uz 70 stepeni napolju, jer ne smeju da objave da nije tako.
Pa šta li onda u ovoj temi čitaš da mi je znati?Откуд теби идеја да ја имам само "једва завршену средњу школу"? Уосталом, немој читати моје постове. Ни ја твоје не читам.
U Sredu se vracam, tako da ako nadjes slobodnog vremena do tada javi se u inbox da ti dam broj telefona!Zrno, ja se tebi direktno nisam ni obratio.
Ako imaš još više od srednje, time veća sramota za tebe.
A to ko čije postove čita je lična stvar, na koju niko ne može da utiče.
Peet, ako ostaješ još neki dan može , sada za vikend sam pun.Opet, drago mi je da si u mom kraju.
Slavkos, biće valjda nekad prilike![]()
Isti sam.Nemojte misliti da sam neki kontraš ali ovo leto mi je baš nekako "lagano".Ranijih godina sam nekako teže podnosio vrucinu.
Al ce zato jutros....Šta se dešava , juče Sombor i Varaždn ne dobše kišu ?