Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dosadni ste više za sve pare... ali stvarno.
Verujte u šta oćete, pišite šta oćete, briga me više sa vama da se teram pojedinima. Hiljadu puta objašnjavam i pišem ovde neke stvari, ne, ko da pričas zidu...
Uvek je lakše okrivljati nekog i nešto, verovati u nekog i nešto, nego pokušati nešto da se nauči i razume. Ja sam kao student glup, i moji profesori i svi mi akademci, bitno da ste vi sa jedva završenom srednjom školom ekspreti za sve, uključujuči i to kako treba temperatura da se meri, prave Srbende nema šta.
ON TOPIC
Sunčano uz 70 stepeni napolju, jer ne smeju da objave da nije tako.
Pa šta li onda u ovoj temi čitaš da mi je znati?Откуд теби идеја да ја имам само "једва завршену средњу школу"? Уосталом, немој читати моје постове. Ни ја твоје не читам.
U Sredu se vracam, tako da ako nadjes slobodnog vremena do tada javi se u inbox da ti dam broj telefona!Zrno, ja se tebi direktno nisam ni obratio.
Ako imaš još više od srednje, time veća sramota za tebe.
A to ko čije postove čita je lična stvar, na koju niko ne može da utiče.
Peet, ako ostaješ još neki dan može , sada za vikend sam pun. Opet, drago mi je da si u mom kraju.
Slavkos, biće valjda nekad prilike
Isti sam.Nemojte misliti da sam neki kontraš ali ovo leto mi je baš nekako "lagano".Ranijih godina sam nekako teže podnosio vrucinu.
Al ce zato jutros....Šta se dešava , juče Sombor i Varaždn ne dobše kišu ?