Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drastično je oslabio oblak, i očekujem da će se potpuno raspasti za nekih sat vremena.

Ovo je za nepoverovati. Od slovenije frontalno ide oblak i treba da poklopi celu vojvodinu i deo zapadne srbije. Dolazi do batrovaca i tu se dize gore i sad nestaje. Pa koji zakon fizike ovo moze da objasni

Voleo bih baš neko stručan da nam objasni šta se tu zapravo dešava jel ovo postaje pomalo misteriozno...

1 ko je do pre par godina gledao radarske slike dok su nas tukle suse ?
2 radar na Rain alarmu laze, pokazuje da nismo u zoni oblacnosti a nema ni jedne zvezde(nema ni kise).
3 majku mu pa mogao bi taj harp malo da omasi i okvasi bar pogranicni deo. :osmeh:

A ja svo vreme mislio da taj haarp utice samo na srpsko vreme, kad sad vidi, vidi, komunikacija izmedju nuklearnih podmornica!!! Ovaj se nalupetao i pre bombardovanja, tipa:
-Ne znaju oni sta mi posedujemo i sta im mozemo raditi"
Kad ono cvrga za cvrgom a mi im nista ne mozemo!
Teraj ga Sama u ... !!!

- - - - - - - - - -

Ako ćemo o grešnosti onda na pola sveta bi trebala da hara suša već odavno...:cvetic:
A gde se nalazi polovina sveta? Iz koje tacke gledano?:osmeh:
Ne snalazim se geografski tako dobro:osmeh: bar tako neko rece!:ppozdrav:

Nek ti bude početna tačka gledišta baš sa zapada gde padne kiša za 1 dan koliko kod tebe i mene za ceo mesec...:ppozdrav:

Jesam vam ja lijepo pisao i objašnjavao na vrijeme jer sam već vidio , da se nejedite , znao sam kakva su očekivanja tamo , al nevrijedi . Taj oblak padavina koji danas gledate prešao je cijelom širinom preko mene i jedva se nakupilo 3 litre . Džaba opet ste očekivali . Nije me hvatala crvena boja na radaru nego samo zelena i malo žuta .Tako je svagdje bilo gdje je ravnica . Do sjevera Srbije se potpuno razbio i to je to.

Peet@Ti si sad tu ispao malo smešan ali O.K. ...Ne veruješ i smeješ se ako neko već počeo da sumnja u to da neko stvarno nam čačka klimu a ovamo si digo filozofiju na viši nivo sa "grešnosti"...:ppozdrav:

NIšta drugo nisam mislio nego samo to što sam napiso . Nije tu noćas ni bilo za čime žaliti .Evo nek kažu ovi iz Sombora ,gdje se najduže zadržao odraz kolko je litara palo . Šta kad ti padne par litara a ti suv ko barut ? Ništa.

A vi stvarno mislite da niste smesni kad verujete u nesto sto i ne znate sta je to... " navodjenje nuklearne podmornice":haha:
Ajte molim vas! :ppozdrav:
Svaki oblak ima svoj pocetak i svoj kraj, kao i sve ostalo na ovome svetu.
Zasto je to tako? Ne znam, nekome se zivot zavrsava rano! Opet zasto? A ne pisljivi oblak! Nepravda! Pa mozda i jeste nepravda ali eto na zalost nad necim nismo mi gazde pa smo nemocni!:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh