Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravu si 1952 je u pitanju,kisa nije pala cele godine, samo je jednom pao led na srecu uhvatio nasu jednu parcelu te smo tu nesto nabrali,na ostalim nije bilo nista,iz price starijih o susu.Nije 1954., nego '52.ili '53. Jedna od te dve godine sigurno.
Pogledajte Nemacku, Austriju, Holandiju, Belgiju, Francusku, Poljsku, Svajcarska, Madjarsku, Hrvatsku...
Gotovo svakodnevno imaju kisu i idealnu temperaturu koja retko prelazi 30 C i to tako godinama. Nisam bio pristalica bilo kakve kontrole vremena, ali sad definitivno jesam. A da bude gore gledam sve te godisnjake rhmz-a i trazim periode ovako dugog i vrelog vremena i naprosto ne nalazim.
Ne nadajte se bilo kakvoj ozbiljnijoj kisi jel je to reseno jos odavno.
Znam da se Kimi duboko nece sloziti sa ovim, ali ja ne znam kako drugo objasniti. Ovu vrelinu ne pamte najstariji u nasem mestu.
Nije bilo kiše ,ralativno blizu mene je palo 10 tak litara,a udaljenost je 15-20 kmKiraj jesi dobio kišu juče ? Ili koliko km je bilo blizu ?
Evo pišem iz Slovenije, kiše nemamo 5 tjedna, temerature svaki dan od 30 do 37 .Kukuruz izgorio.
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/slovenijo-udarila-susa-stoletja
Ко каже да у Банат не добија кишу!
Zracenje sunca na prostoru Srbije je preko 1 kW po m2. Jeste li vi svesni kolika kolicina energije bi bila potrebna da bi se uticalo na klimu u tim razmerama o cemu vi pricate? Prosto, te energije i to tako koncentrovane prosto NEMA! Eventulno da se utice na strujanje vazduha i vetrova, ali nema sanse da se to moze uciniti toliko precizno. Manite se, ko babe ste vise sa tim teorijama o uticaju na klimu!