Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislio sam da je vec dugo kak0 ni dnevne temperature ne prelaze u plus, a jutarnje su bas niske. Zemlja je smrznuta do pola metra.
Tako cujem od ljudi koji rade na groblju i kopaju.Jel taj podatak o pola metra odokativan ili si merio.
Na raznim sajtovima gde postoje automatske meteoroloske stanice daju podatke i za temperaturu zemlje na razlicitim dubinama i uglavnom je vec od dubine od 20 cm temperatura u plusu.
Ja sam bio na groblju kada se kopala raka za prijatelja u februarau 2012 ,kada sam video koliko je zaleđena zemlja otišao do kola po metar ravno 105 cm. Malte ne ceo dan se kopala jedna raka.Tako cujem od ljudi koji rade na groblju i kopaju.
Ja sam bio na groblju kada se kopala raka za prijatelja u februarau 2012 ,kada sam video koliko je zaleđena zemlja otišao do kola po metar ravno 105 cm. Malte ne ceo dan se kopala jedna raka.
Ako je tako nama se lose pise. Sunca ni od korova.Ogrejalo kod nas
Kako kazu narodna verovanja, ako danas bude suncan dan, donosi nam blagostanje i srecnu i rodnu godinu