Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Padali u Vajskoj sta ?
Vidim opasan oblak iznad tog podrucja i sva ta oblacnost ide prema nama. Ovo kako je krenulo ovog meseca ce biti 200 l kao od sale.

Grmljavina krenula praćena dobrim pljuskom. Ne da mi kiša da odradim drugi deo prskanja , jedva detelinu nekako odradio.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Paore. nista strasno 5litara jedan deo sela. prema zivi bilo leda. ocekujemo izvestaj sa terena.

Poslednja izmena od urednika:
Kod nas hvala Bogu bez grada, napadalo dosta kise sinoc i nocas i sad prsne po neka kap. Nadam se da ce tako i ostati do subote kad najavljuju prestanak padavina.
A gledam slike po fejsbuku i prolazi me jeza kako od silnog grada i vode. Zenina drugarica zivi i radi u Novom Sadu i poslala nam sliku juce na ulici voda do pola automobila. Zaista jezivo vrate mi se slike iz 2014

Ala sa severa ide neko njesra crni oblaci do zemlje ako se to izruci trebace nam camci!

Ja sam baš pratio taj oblak na radaru rhmz-a. Sve do autoputa je bio crvene boje na radarskoj slici a kako se približio nama razbio se u plavu, i trenutno kod mene pada blaga kišica. Već iza područja našeg atara, prema Čikeriji i Bečeju je ponovo prešao u crvenu boju. U mom delu atara je bilo dovoljno kiše i nije nužna više, ali recimo severoistočni deo atara (jaroš) juče nije dobio ništa kiše. Drugar je tamo juče celo vreme parao dok je ovde bila ampa. Kaže bilo svega par kapi. Inače, oni su i sa ranijim kišama ovog proleća slabije prolazili.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh