Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas oko 8 krenula grmljavina i jaka kisa srecom bez grada. Da li su pucali ne znam, ali sad se smanjio intezitet pada natapujuca. Nakupilo se sa ovim veceras sigurno preko 60l od subote.

Juce od podne do sada 20 litara...

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Sinoc gledao prognozu za Vrsac gotovo da u narednih 6-7 dana pokazivali su da ce skoro svaki dan biti kisa,sad sam gledao sve uklonili nista od kise,jezemti ove nase sa prognozama nemaju pojma.Sad dolazi onaj trenutak Milovane kad nas pocinje da zeza susa,tako je bilo i 2015god od 20maja nije bilo kise u naredna 2-2.5meseca.

Sinoc gledao prognozu za Vrsac gotovo da u narednih 6-7 dana pokazivali su da ce skoro svaki dan biti kisa,sad sam gledao sve uklonili nista od kise,jezemti ove nase sa prognozama nemaju pojma.Sad dolazi onaj trenutak Milovane kad nas pocinje da zeza susa,tako je bilo i 2015god od 20maja nije bilo kise u naredna 2-2.5meseca.

Repica je odradila svoje,ali za zito treba bar jos 30 L. Ako veceras ne padne,kako stoji na W2U,ugasili smo.

Repica je odradila svoje,ali za zito treba bar jos 30 L. Ako veceras ne padne,kako stoji na W2U,ugasili smo.

Repica je svoje zavrsila krenula polako da menja boju,ali za zito treba dobra kisa,palo je nocas nesto kise ali treba jos kise.Vidim i ja sam gledao najavljuju za veceras ozb kisu videcemo sta ce biti. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh