Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja umotah kajsiju malopre,barem za volju neka da ostane. Ocekujem mraz,vec je mnogo hladno...

Mene vise brinu neke najave za 24.,25 mart.spominje se i -5.Mi smo ga vocari onda ugasili...

2whnmfa.jpg

Da,kod mene u 6h je bilo +1, a u 2 ujutro -1.Da se nije naoblacilo ujutro bi bilo i -3 sigurnoNalazim se oko 9 km od meteoroloske stanice Rimski sancevi-N.Sad.Uglavnom,kod nas nije bilo kao pre dva dana kada je bilo oko -2.Sreca pa vocke tek cvetaju kod nas...

@prnjavor
Kod nas se to zove Sunce.
@Kimi
Do 2h je bilo -2 u 3 -7 oko 6 -8.Kod nas je u plastenicima sve posadjeno, mora se dezurati.Obicno dezuraju par njih oko svojih plastenika i ako se vidi propast u najavi alarmiraju se svi koji su posadili.

@Jura

Zar plastenici, i sve što je u njima nisu aposlutno "imuni" ?

E već noćas nema pomoći, nebo je vedro kao staklo, izračivanje vrlo jako a vazduh je suv, pa može do vrlo niske temperature da se ohladi.

U dolini Zapadne Morave jutros išlo do -2,2C, ali sada će to biti dosta niže..

Pravi i iskusni voćari će me ispraviti, ali mislim da nakon -3 stepena i niže teško da šta može da se odbrani..

Kimi,Jutros u dolini Morave bilo -2.9, ima automatska stanica koja očitava temperature iz sata u sat na šest mesta u našoj opštini,ovu jednu stanicu koja mi je najbliža pratim ali sam ja višlji od nje za 90 metara ja sam na 300 merara a ona na 210 kolika bi bila razlika u temperaturi izmedju nje i mene? Šta misliš koliko u minus idem noćas ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh