Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posteno se ispadala kod mene, toliko da voda lezi po kanalima.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Danas zabelezeno 10 l/m² , a za ceo February 35 l. Inace danas nije bilo tako toplo kao sto su najavili. Zima kaput.

Danasnji izlet na Cer. Prvo kisa, pa sunce i veoma toplo, pa ponovo kisa, na kraju u Sapcu oblacno.

2j34220.jpg

Danasnji izlet na Cer. Prvo kisa, pa sunce i veoma toplo, pa ponovo kisa, na kraju u Sapcu oblacno.

Nadam se komšije, da ste posetu Ceru iskoristili i da odate počasti palima za odbranu Srbije na čelu sa Stepom Stepanovićem,pomolili se Bogu,zapalili sveću..Mnogo smo zaboravili na slavne pretke i Boga.

Grmelo i sevalo nocas kao za svetog iliju,jaka kisa,nikada nisam cuo da ovako grmi kod nas u februaru..Sto kaze Sojic-sta se ovo dogadjdjaaaa

Za Kragujevac su omasili prognozu i to mnogo. Javili da ce ponedeljak, utorak i sreda biti prelepi dani bez oblaka i temp oko 20 stepeni, al oces malo sutra. Neverovatno da su sve tri prognoze promasile. W2u, rhmz i accuweather.
Ja zvao bager da mi radi juce u prepodnevnim casovima, oslanjajuci se na prognozu. On covek dosao a sve zivo mokro. Probali, upropastili malo njivu i odustali. I ceo dan bilo hladno i oblacno.

Za Kragujevac su omasili prognozu i to mnogo. Javili da ce ponedeljak, utorak i sreda biti prelepi dani bez oblaka i temp oko 20 stepeni, al oces malo sutra. Neverovatno da su sve tri prognoze promasile. W2u, rhmz i accuweather.
Ja zvao bager da mi radi juce u prepodnevnim casovima, oslanjajuci se na prognozu. On covek dosao a sve zivo mokro. Probali, upropastili malo njivu i odustali. I ceo dan bilo hladno i oblacno.

To je zbog svojstva talasanja fronta. Malo se ubrzao upliv hladnoće u prizemlju, pa je zato ispalo dosta svežije juče. Danas već košava odradila svoje.

Inače košava razbija, što kaže Sale lome li se lome grane...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh