Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veliki promasaj ove prognoze, po radaru odose kise skroz zapadno,promasice Semberiju a o Srbiji da i ne pricam.Vide se tamni kisni oblaci kako idu prema Hrvatskoj umjesto prema Srbiji kao sto je receno,nema ni grmljavine ni daska vjetra a bio najavljen uragan...

Poslato sa Samsung Galaxy

Gledam na radarskom snimku danas nocu bi trebao da pogodi jedan oblak tu granicni deo deo baranje i vojvodine , navodno 25litara.

Neje samo kod tebe Savo zapara. Ni ovde se ne moze disati, neka vec jednom odvali ta kisa pa sta nam Bog da. Ja pokrio bazen i sklonio "letece" stvari po dvoristu. Dok sam se to malo muvao po dvoristu majica se natopila znojem da se moze cediti.

Kod mene je ipak doslo nevrijeme.15 minuta nakon mog zadnjeg posta naletio je takav udar vjetra da je na sve strane letio crijep,kao eksplozija je bio.Sad su naisli bas opasni oblaci i dobili smo jak pljusak.Sad grmi i sijeva,mracno je kao u rogu,cekam da vidim sta ce sledece padati.Nikad ludjeg vremena.Takodje je mnogo zahladnilo.

Poslato sa Samsung Galaxy

Sada ce naravno poceti da pada svaki dan po malo da i ovo malo bedne soje sto je preostalo propadne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh