Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[video]https://youtu.be/_S_bS_jpsNE[/video] vreme je da krenemo i mi :D

@vladimir92
@kiraj
Pogledajte kakvo je sad stanje sa prognoziranim padavinama na onom sajtu ciji ste grafikon postavljali na predhodnoj strani. Deset puta manje!!! Tako je i za moj kraj.
Ipak,nadam se da ce se Kimijeve prognoze ostvariti...

Nema ljudi kise, pa zar ne osecate da nece jos. Bice je verovatno, ali tek tamo kad se skroz vreme promeni. Posto sam bio odsutan deset dana od kuce danas kad sam se vratio tacno se oseti jesen. Jeste toplo, ali jesen naprosto mirise, u vazduhu je. Leto ce tesko popustiti, ali ce ipak popustiti, samo je to onda kasno za nase proletnje useve.

Nema od kise nista dok oni ne dozvole da pada. I ako se nameste oblaci za moj kraj opet ce se cuti ona cudna buka od nekih naprava koja se ovih dana pokla i necuje , mozda sam ogluveo od ove vrucine ko zna. Kimi mi je ostao duzan odgovora na pp cuti i ne govori zasto , verovatno ima preca posla ... A da verovatno kada pocne da pada padace danima pa ce mo moliti da vise stane ....

19 je Preobraženje,biće neke promene.

29703060autogram2.gif

GFS vidi padavine od nedelje a do tada sledi paklena vrucina.evo malo modela
Rtavn1804.gif
Rtavn1324.gif
Rtavn1384.gif
Rtavn1864.gif

- - - - - - - - - -

z3_precipitation_138.png

- - - - - - - - - -

z3_precipitation_150.png

Sve izgleda tako fino a onda na kraju nestane.

E bas tako, ta kisa ce doci kad bude trebalo da se kombajnira samo da nas zaj...

- - - - - - - - - -

E bas tako, ta kisa ce doci kad bude trebalo da se kombajnira samo da nas zaj...
u stvari meni vise ni ne treba

Bice ovo dugacko i toplo leto,laste su dva puta snele jaje.Inace trenutna temperatura kod mene je 38 stepeni naravno u hladu.Cak i da naidje neka ozbiljna kisa za vecinu useva je prekasno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh