Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Milos539
U Banjskoj i Leposaviću sam čuo da je bio prolom oblaka,ali ta oblačnost ide dalje na severoistok.

Što se tiče tog dela oko Prištine,svakako neće biti ozbiljnijih padavina,možda oko 6-7 litara tek do ponedeljka prepodne.

@Dzogi_89

Padavina sutra uglavnom do sredine dana po modelima,nakon toga prestanak.

@Zoran Kostović
user-online.png

U pravu si komšo,kažu moji prosuo se dobar pljusak dole,palo oko 6 litara za vrlo kratko vreme.Ide još jedna tura sa jugozapada izgleda.

Evo radara,vide se jaki odrazi dole:

pljusakkk.png

Kod nas krenula pre nekih sat vremena,i sad bada onako lepa da natapa,jos kad bi potrajala celu noc i sutrasnji dan,uh milina bi bila..:kisa:

Pa nije valjda Bačka samo oko Čonoplje..... :osmeh:
Lepa rosa od 16 litara izmerena u dvorištu i još rosi!
Ma palo je i kod nas tako nešto tokom noći i jutra samo su očekivanja bila veća pa sam se razočarao.A ja sam komentarisao onu Kimijevu sliku na kojoj je bio jedan baš dobar odraz na radaru i imao je i dobar pravac taman da pređe preko mene ali prc. došlo do granice i jednostavno nestade sa radara.Ma nema veze popraviće ona to tamu u Novembru.

Tako je kako je.Na kraju su najjače padavine završile na skroz suprotnom mestu od predviđanja modela.

Mestimično je pada dobra kiša,a mestimično tek u tragovima.

Najviše je podbacila Vojvodina i zapad zemlje,mada će zapad zemlje to sa lakoćom nadoknaditi jer izgleda sve ovo iz Bosne ide na tamo.

Sudeći po trenutnom radaru,dobra kiša će ispadati u okolini Valjeva i Loznice u narednim satima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh