Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jedne kratkoročne za taj region

izvor - yr.no

Kod nas bilo i sunca . Nesto se nazire sa jugozapada. Banja Luka .
Sto se tice najavljivanog zahladjenja od 10 c. u pada pa do velikih kolicina padavina i grmljavinskih nevremena ,mozda ce stati u jednu poslovicu.

''Tresla se gora ,rodio se mis'... Meni licno odgovara .Blato je da nemos izaci nikuda.

Bosna i jugozapad Srbije sve puniji kumulusima,kreću i odrazi da se pojavljuju.Lep odraz i na istoku Slavonije,to ide na Bačku:
Hehehe,Kimi druže pogledaj sad na radaru šta je ostalo od tog lepog odraza iz Slavonije,u Bačku je stigla samo rosa.Evo ovde se lepo vidi gde pada kako treba i šta smo mi od svega toga dobili.[video]http://www.met.hu/idojaras/aktualis_idojaras/radar/[/video]

Poslednja izmena od urednika:
blDobri odrazi u dolini Zapadne Morave i Ibra,kao i na zapadu zemlje sada:

ko2014022216000000dbzcap.png

@Kimi, malo pre upitah za Kosovo, Pristina, sta se predvidja za nas, nisi video poruku, ostala na prethodnoj strani.

Fruska gora juzna stana bilo danas kise da po.ebe puteve i nista vise, evo vec par sati nista ne pada!

Padala je sitna kisa nekih sat vremena i prestade......a ja se taman ponadao.....
KIMI ako mozes da mi kazes neka predvidjanja za moj kraj sutra,jako mi je vazno? Unapred hvala.

Ja nemam sta da pisem u ovoj temi, posto jos nisam dobio pare za gorivo, pa ne smem ni da mislim o ovogodisnjim sub.,a kamo li za dogodine:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh