Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bosnjane,Varvarin 2 stepena vreme sasvim ocekivano cak i iznad proseka. Juce i prekjuce nedaj boze vetra i ladnoce. Nego jel ima ko iz Feketica i zavejanih delova da nas iz prve ruke izvesti?

Nisam iz Feketica ili mi je jako blizu , pred mojom kucom prolazi put koji vodi na auto put Horgos -Novi Sad celo poslepodne prolaze tenkovi na auto put da spasavaju ljude sto su zavejani dva helikoptera je celo vreme prevozio ljude navodno vec oko 1000 ljudi je izvuceno iz snega vec neznase gde ce piti smesteni i sportska sala osnovne skole je puna evo upravo i sad dok ovo pisem prode tenk .

:cool:...vetar sav sneg odnese u Madžarsku :haha::cool:

Poslednja izmena od urednika:
Kod nas ledena kisa pada vec sat vremena bice ujutru ledena dvorana i kod nas

Od 20h veceras je zatvoren put Pancevo-Vrsac,za sada do ponedeljka 3.februara,rekoh ja pre neki dan da ovo nece izaci na dobro...jutros u vrscu izmerena rekordna brzina vetra od kada postoji merenje na ovim prostorima,50m/s ili 180km/h..

Kod mene vetar ne slabi idalje... Kod mene u selu nema problema sa nanosima (snega gotovo da ni nema) a sve ga nekoliko sela od mene kod Pozarevca katoastrofa!!!! Da ne poveruje covek da je to sve tako blizu.... Struja se idalje drzi nekako...

Pada i ledi odmah, kod mene kapiju i okolo kapije vec zaledilo. Ne krecite ljudi nikuda iz kuca.

Kod nas vedro hladno je ali nema padavina za sada.Puno srece svim zavejanim i da se resi ta situacija sto pre.

- - - - - - - - - -

Pa to je u Vrscu vec i zbog samog vetra vanredno stanje to je vec previse mogu misliti kako je tamo.

Poslednja izmena od urednika:
U Apatinu je takođe padala kiša i sve je odmah ledilo. Videćemo ujutru kako to sve izgleda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh