Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vreme kao da je 19 oktobar a ne 19 januar...Modeli juče crtali hladnije vreme za sledeći vikend,ali međutim danas je dosta konfuzna situacija i ništa nije sigurno.Pozdrav svima!

Tako je .Velike kontraverze za idući vikend .Ipak mislim da će zahladiti .Svakom čudu dodje kraj.

kad se sjetim prognoza iz decembra,sibirska zima -50 LEDENO DOBA i još 100 klinaca palaca kad ono,proljeće.Biće zime ali slabo je to,čini mi se da smo opet najebali u sjetvi i da će ovo opet biti sr..e od godine.

Na ovom forumu rekose da kad se sve sabere bice samo par stepeni visa temperatura od proseka.Kako ce to da bude ja ne mogu da shvatim kad je normalna temp. za januar kako citam 4 stepena e ceo januar do sad i decembar je 15-18 stepeni.U najavi nije nikakva posebna zima za naredne periode ali ipak bice to sasvim normalna zima sa 5mm snega,sta se brinete...

Vrlo lepo.Imaš hladniji decembar,topao januar i eto ti prosek (doduše trenutno jeste zima blago toplija od proseka,za dve tri desetinke,ali ide hladniji period).Sneg je nebitan,bilo ga na tlu 50cm ili ga nemalo uopšte.

Zima je zima.Zima nije sneg.

Lorde upravo to.Vetar ne dozvoljava padavinama da dođu do tla.

Ovo je strasno,kod mene nema kise jos uvek,padala pre par dana i to nesto mrsavo. Nadam se da ce uskoro pasti nesto vise jer mi bunar dolazi na kritican nivo vode za koriscenje. Padavine bi znacile veoma. Kad li ce padati u Kolubarskom okrugu?

tenutno stanje u bunaru = avgust mesec
2jd2a6e.jpg

Slavko jer to nov bunar? sa cime si ga zidao? Kod nas jos uvek suvo ali je palo nesto sitno
deo sa ciglama je radjen dokle je stari bio, a onda produbljen i stavljene betonske cevi ... inace kuca se nalazi u delu gde je dosta nizak teren tako da po bunaru, podzemnim vodama crno nam se pise ako ne pocne da pada nesto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh