slobapatrola
Član
moja ,i to je tacno ,ali kad ti neda da uradis nista, npr ceka me oko 150000 biljakakupusa da rasadim a ne mogu znaci samo da placem!Čija je izjava, pre par dana, da vam nedostaje 350l/m2???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moja ,i to je tacno ,ali kad ti neda da uradis nista, npr ceka me oko 150000 biljakakupusa da rasadim a ne mogu znaci samo da placem!Čija je izjava, pre par dana, da vam nedostaje 350l/m2???????
Za sad samo snegaKise nikad vise !
Auu...gledam ovo ce do veceras prestati ali talas kisa pocenje sve do 3 aprila kada je ponovo moguca susnezica i sneg u nizim predelima,a na visim terenima je gotovo izvesno!Setva ce se ocigledno obavljati posle 20-og aprila...
Ako se ne varam, Savato ti si prosle godine sejao u kasnijim rokovima i imao za proslu godinu jako dobre prinose...Znam da imas odlicnu zemlju i vrhunski obradjujes ali mozda bas taj rok setve bude optimalan.Ja sam prosle godine sejao rano i nastrado sa FAO 600...