Vremenske prilike u 2013 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutna situacija kod mene
fotografija0033.jpg

Zabelelo sve...neplanirano. :osmeh:
Sreca,nece se zadrzati dugo,moci ce deca da idu u skolu i moci ce saobracaj normalno da se odvija,jer cim padne sneg u nasoj drzavi se sve obustavlja.
Tako nam je,posto nam "vlast" nije bas spremna za ovakve akcije ni u sred zime :osmeh: a narocito ne sad.
Dobro je,jer sada ce im pomoci temperatura u plusu koja ce omoguciti da se sneg otopi.
No...nebitno...
U Zrenjaninu i okolini sve se beli...

još uvijek lagano pada , sve se bojim kako će izgledati kad se otopi

s2_zpsa649cd56.jpg

s1_zpsee06ec37.jpg

Evo sad posle onolikog snega pocela da pada kisa a bljuzga i lapavica....odvratno.Bez gumenih cizama nigde ....ne postoji obuca za ovakvo vreme.::lose::

eh jedino resenje je betoniranje dvorista ali to je skupa investicija drugari... i kod mene ona sitna kisa pada, i to pada cisto da ne mozes da izdajes napolje, al srecom od srede kod nas na jugu prestaje da pada za dane vikenda do 19stepeni :ppozdrav:

Jutros ledena kisa sada ima snega po malo zadrzavas vise po krovovima i po drvecu koje je jos uvek zaledjeno . ee smucilo mi se vreme ne moze da sastavi dva lepa dana , e trazili smo kisu , e pa eto nam kise . nema koliko treba nego cuo zapomaganje pa samo sipa li sipa ha ha

+1 uz lagani sneg. Inace danas padao kao lud. Sada se sve to topi i prava je bljuzgavica napolju.

Danas izmerio oko podne 15l po m2 što se otopilo snega u kišomeru a sneg pada od sinoć, do sad u martu palo 71l po m2, fala je bogu.

Po podacima PSS Ruma,zimskih padavina je bilo iznad desetogodisnjeg proseka.nadam se da ce tako biti tokom cele godine.

Sad sam listo po internetu .najtopliji mart 1952 temperatura u uvo vreme kod nas ,kako koje mesto izmedju 30 i 34 stepena.A mi ovamo pricamo o globalnom zagrevanju,ma priroda je cudo,cak neki naucnici tvrde da je ovo sasvim uobicajena pojava .

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh