milos539
Član
pre podne sunce onda od 15 h pocne kisica koja samo ugasi prasinu i onda oblacno, pokvasi psenicu koja niko da sazri , nece jos sigurno 7 dana, vreme katastrofa,...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treći dan u isto vreme ,padne 2-3 litre.Samo ometa žetvu.
A zato u Gložanu 18l palo uz jak vetar. U bašti srušio paradajz, otresao šljive i kajsije, skinuo salonit ploču sa čardaka, na njivi pasulj polegao, komšiji plomljen suncokret u obliku kruga prečnika 4m.U Čelarevu juče i u subotu ukupno 6l.
U kom delu na Telepu ko u sahari.U NS provala oblaka, pada k'o iz kabla. Bez vetra i grada.
U kom delu na Telepu ko u sahari.
Kupujem 10 vagona na zeleno.kod nas nebo se otvorio,bice kukuruza po 10,00 dinara
Druze nemoj biti na kraj srca,i mi smo dobili 1,5 litara u julu pa sta mozemo.Isao sam danas do Vrsca,mogu ti reci da je tamo katastrofa,isto nije bilo kise,malo losija zemlja,sve se ufitiljilo,nije ni izraslo koliko treba,koliko sam video pored puta...Protiv Boga se ne moze,bice valjda i za nas ovih dana,stvarno bi trebalo ali kad nece onda nece i kraj!Kod nas ama bas nista...NEVEROVATNO...i dalje ne mogu da verujem da je 3 l palo od pocetka meseca...sencanin ne staj mi na muku sa takvim prognozama
Baš sam pratio na rain alarmu oblake koji su dolazili sa istoka pravo na nas i samo su se u jednom momentu spustili do Sente, a mi izgleda ostadosmo suvi malo severnije..kod nas nebo se otvorio,bice kukuruza po 10,00 dinara