borko jagodinac
Član
Krenula danas oko 15 i 30 da pada lagana sitna kisica i posle sat vremena stala,a da je terala do jutra ufffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekom med,nekom blato.Nekom ljubav,nekom mrznja.Necije to bejase reci.U mom kraju ni danas ne pade kisa i ja sad lepo mogu da se oprostim od lucerke i od grahorice a i od stocne hrane u celosti.Sve je suvo i ispucalo.Nadasmo se a na tome je i ostalo.
@Peet
Kakva je to kisa bila u najavi za jug Banata ?Ja sam lepo rekao da ce tamo ostati uglavnom suvo.
I kako nije bilo najave nepogoda ?
Nije u redu da tako kritikujes.
Pratim vremenske prognoze na bar 10 mesta, takodje i skoro sve radare za Juzni Banat. Tako da to sto si ti napisao je jedno (sto nism ni video jer od posla i umora nisam par dana ni otvorio forum) a ono sto je bilo najavljeno menjali su svakih par sati a bilo je najavljeno i dosta pljusaka za J. Banat. Konkretno u Nedelju uvece skoro svuda je bila najavljena kisa za ceo Ponedeljak kad ono prc!!! Koliko se ja razumem u pilotiranu toliko oni u meteorologiji!!! Dokazali su da nisu znali za 6 h kakvo ce biti vreme a ne njihove glupe mesecne prognoze.
Ja idem sad da je kosim pa nek za 3 dana i poplave budu,zabole me uvo.Kod nekih drugi otkos 15cm vec krenuo.Zbog prognoze ja odložio košenje deteline a verujem i mnogi drugi.