Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stapar 6l kod mene u avliji. Atar ka brestovcu vise, sigurno 10. Moja njiva ka Prigrevici ponovo izvisila!

neće nas komšo pa ko da smo usrani..
evo neka trudnička počinje ovako da pada 8 dana nešto bi nakupili.
A čonoplja se fali da imaju kiše...
Oće nas slovo t i to do jaja..

Ne vredi komsija. Ove godine smo izvisili... Dobro se ti usevi i drze spram uslova u kojima zive

Najzaaad i kod nas pade dobar pljusak od 17.05-17.30oko 25l/m.
I necu vise uopste da pratim prognozu samo dzabe gubim zivce , od sad samo slusam dal peva Steva iz Glusaca .
Cuo se danas sa burazerom i on mi kaze bice kise do veceras , peva Steva celo jutro , a ovih dana dok su najavljivali on cutao k,o zaliven.

Mi smo se sa 4 litre popeli na punih 4.5 l. Sad više nemam ni nade za moju soju...

znači ciganka je dizala noge:haha:
ja bi za 21 l sam sebe a ne ciganku:haha:
Digla kalafonka noge.Mlada,lepa i čista.
n4abdz.gif

Koliko bi tek palo da je bila matora i prljava...
Trenutno sija sunce,vide se i 2 duge.

U S. Pazovi, osim dela prema Golubincima (i kod mene kući), pao prepodne dobar pljusak, a ovde tek sada rominja neka sitna, neznam kako su prošli dalje kukuruzi, ali prema Inđiji ima koji su dobrim delom na zemlji, među njima i moj :sjasi:.

U badovincima pada vec sat vremene mirna bez vetra nacedilo je do sada jedno 3l, sinosc je u selu palo oko 30l a pored drine gde su naj bolje zemlje mozda i 100l sa jakim vetrom, ima dosta njiva gde je kukuruz savijen do zemlje i na mestima je jos voda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh