Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pada nesto sitno...u selu pala malo ozbiljnija kisa.Cekamo ovaj oblak iz pravca Krstura,iz tog pravca do sad nije omanulo(do sad)

da se pribeleži, kući na salašu 35 mm, na poslu rimski šančevi tek po koja kapljica. udaljenost 10 km.

Mi smo kao slepo crevo, nema kise ni navidiku, imamo neke oblake nad glavom, ali onaj gore drzi zatvorenu slavinu. tako da ce to otici nekom drugom. Eh sremci, dzaba nam sad kulen, kad nema kise. :sta:

Srce mi na mestu,posle toliko prozivki za onu kisu u J.Banatu Bog misli na sve pa ju je svima poslao,hvala mu na tome!Mislim da je moglo samo 20-ak dana ranije,druga bi se pesma pevala ali sta je tu je,bice dobro i ovako!Svima tamne oblake nad glavom i kisu zelim da se spasi sta se spasti da...

O mojih 6 litara juce i danas necu ni pricati. Kukuruz je vec poceo klipove das spusta na dole. Naravno tamo gde klipova uopste ima.

Ne mogu da verujem, išla su dva ozbiljna oblaka na naš atar, jedan se razdvojio i otišao desno na Bečej, a drugi sad levo na Vrbas. A Srbobran opet izvisio. Ostali smo na one 4 litre kiše, što sam već bio napisao.

Ovo je sad vec gadno. Pogleajte radar rhmz u pola cetiri i 15 minuta kasnije. , a kao imali smo neki pljusak. TREBALI BI IH OBESITI ZA USI

Sad moram i ja da jadikujem. Vracajuci se iz Ns pratila me kisa celim putem, od N. Beceja do granice izmedju njihovog i naseg atara dobar pljusak, jedva se put video. Al zato nas atar nije dobio ni kapi:zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh