Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljušo moraćemo izkrndeljati nešto garavo.Ne vredi više ovako.

111iop.jpg

Kažu, kol'ko kg žive vage, toliko litara padavina, zato samo napred !

Kod nas je palo oko 100l za ova dva dana dosta, neka ide gde nije padala:bravo:. Trenutno suncano kod nas

Kod nas se navlače neki crni oblaci.Nadam se da će pasti neka kiša.Beca ovu na slici nas dvojica teško da ćemo oboriti. :haha:

Kod nas se navlače neki crni oblaci.Nadam se da će pasti neka kiša.Beca ovu na slici nas dvojica teško da ćemo oboriti. :haha:

Vala druže, da znam da će da pomogne, ne bi odustao tako lako.... Kad je plast sena miša udavio ::namigivanje::. Kod mene preksinoć samo 5l, juče ništa, danas vedro. U kukuruzima juče ujutru razgrnem zemlju nogom, na 4-5 cm dubine suvo ko barut, pukotine u zemlji stoje kako stoje. Skoro svaka biljka poterala klip, ali sem ovaj na obodu njive što je normalne veličine u prva dva reda, ovaj u sredini dužine tek nekih 10 cm, zrno se tek nazire, i toliki će i ostati ...sejano na 26 cm, ali slaba vajda....

Tačno tako,nikada još slama nije udavila miša.Da znam da bi to pomoglo ne bi silazio kao ludi Milojko. :haha: Šalu na stranu.Isti slučaj je i ovde u ataru retke su parcele gde se kukuruz oprašio kako treba.Uglavnom su klipovi sa nekoliko redova zrna i to je to.Ako i padne neka dobra kiša čisto sumnjam da će i nešto pomoći.

I kod nas za ovih 7 dana mozda jedna litra sve ukupno da je palo, a ja joj se vise i ne nadam gotovo je. Vi koji ste imali nek vam je sa srecom, pa ce biti malo uroda i za nas da kupimo.

Ovo je da popiz... , od Slankamena do ulaza Pazovu pljusak samo takav, a do moje kuće ni kap!!! Uzput vidim da su između Inđije i Pazove kukuruzi gadno polegli :sjasi:. Može Branko da nam da malo više detalja, jer sam ga sreo na putu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh