Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I dalje smo bez kapi kise,a od vikenda novi toplotni udar.Ma nek ide sve u sto p.... materine!

Razvedrilo se. . . kisa padala ceo dan. . .. zlata vredi. . . Daj boze i ostali da dobiju istu kao i mi. . . . :ppozdrav:

I najzad i kod nas dobar pljusak, posle nekoliko dana zezanja konacno jak pljusak. Kisa pada intenzivno 30 minuta dace Bog da tako i nastavi.

U BC sinoc od 22h neprekidno se smenjuju jaki pljuskovi. Kisa je stala jutros oko 6h. Raspitacu se kod ovih koji su postavili kisomere, koliko je kise palo. Po mojoj slobodnoj proceni palo je preko 150 lit/m. Ali precizan podatak danas u toku dana.
U toku noći palo je 154 mm/m2, prethodnog dana 29 mm/m2 i u toku ove noći (25-26.07.2012.), palo je oko 20 lit. Ukupno je palo oko 200 lit/ po kv.m.

svaka cast za belu crkvu i okolinu, bas potop...
kod nas sve ukupno 100l. moze se reci da je ovo neka zadovoljavajuca kolicina, kopao sam danas u basti na 30cm crno i veoma vlazno...

Do 10 jutros u bavamistu kod panceva palo 42 litre a pose podne dvaput je bilo provale oblaka da bog skloni!!! Nisam bio do komsije d vidim kolko je palo popse podne.

---------- Poruka napisana u 21:18 ---------- Prethodna poruka je at 21:15 ----------

jedne godine tako u bavanistu nema kise a svud okolo pada ovi iz sela se salili da je ovaj na ciglani zakopo macku i nema kise da bi kopo zemlju vid te da nije i kod vas koja zakopana:ppozdrav:
Stvarno si biser.

Kise nikad vise. Sto je palo palo je, sad vise nema neke svrhe posto neverujem da ce padati u narednih mesec dana.
Ima da se okisa jesen 100 %, da ona crna slova kojim sa zapisao ovu godinu jos podebljam.

Od najavljenih 30litara u proteklih 3-4 dana, palo je 4 litre. 2010 smo imali rekordne prinose, a samo 2 godine kasnije opet rekord ali onaj nezgodni, minimalni.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh