IVAN ILIC
Član
I dalje smo bez kapi kise,a od vikenda novi toplotni udar.Ma nek ide sve u sto p.... materine!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komsija koliko je palo kod vas?Od tog oblaka je doslo nesto i kod mene,otprilike oko 15 l,nedovoljno a i malo kasno za kukuruz.Konacno i kod nas kisa.
Nismo mi grešni,nego se navuk'o neki maler.A znaš kako se skida maler?Kanda smo jako grešni.Peto meni je da padne sada da se spase ovo malo bede u ataru a za zimu se ne jedim,kako bude.
Tu su i Macvani sa vama u istom kosu.Sremci i Bačvani.....mi smo izgleda mnogo grešni.
U toku noći palo je 154 mm/m2, prethodnog dana 29 mm/m2 i u toku ove noći (25-26.07.2012.), palo je oko 20 lit. Ukupno je palo oko 200 lit/ po kv.m.U BC sinoc od 22h neprekidno se smenjuju jaki pljuskovi. Kisa je stala jutros oko 6h. Raspitacu se kod ovih koji su postavili kisomere, koliko je kise palo. Po mojoj slobodnoj proceni palo je preko 150 lit/m. Ali precizan podatak danas u toku dana.
Stvarno si biser.Do 10 jutros u bavamistu kod panceva palo 42 litre a pose podne dvaput je bilo provale oblaka da bog skloni!!! Nisam bio do komsije d vidim kolko je palo popse podne.
---------- Poruka napisana u 21:18 ---------- Prethodna poruka je at 21:15 ----------
jedne godine tako u bavanistu nema kise a svud okolo pada ovi iz sela se salili da je ovaj na ciglani zakopo macku i nema kise da bi kopo zemlju vid te da nije i kod vas koja zakopana