savato
Član
Mi smo udaljeni desetinu kilometara od vas kod nas nije pala trecina toga,sve nas obilaze lepi oblaci...Ako je palo 15-ak vise nije garant!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I od mene veliko hvala i za ovo "malo" nismo svi isti ni u J.Banatu...ali necemo da se zalimo,nismo mi kukali ni kada je nije bilo vec smo je prizivali i prizvali smo je mozda malo kasno ali dobro sad!@Lalo kako ste vi prosli,Sandore?!Toliko smo kukali mi iz Juznog banata ali eto na srecu dobili smo.
Okolina belocrkvanskih jezera. Pocelo je da pada oko 07 ujutro u vise navrata jaki pljuskovi.
Sada oko 15h se stabilizovalo i pocela je sparina.
Oko 11h otisao do vocnjaka kad ono u kisomeru tacno 20L.
Medjutim resio da ostanem tamo i nadisem se svezeg vazduha kad ono spopalo me jod nekoliko
pljuskova sto jakih i slabih i u kisomeru opet 10l za kratko vreme, posle toga opet pljuskovi i ukupno izmerio u kisomeru 37L
skoro identicno kao a gornjoj slici kod cicimoric-a.
Pozeleo bi svakome da ovo dogodi u narednom periodu. Boze hvala ti.
Znaci kod tebe je bilo obilnije,nama u titelu netrebaju kisomeri nego kapomeri da budemo sasvim sigurni kolko je kapi palo.Titel 10 kapi/m2
Gde ima da se kupi taj kisomer? Mozda neked padne i kod nas ,pa da znam koliko je palo! ( Moze i na pp,ako je )