Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
konacno i mi dobili kisu, od jutros pada u navratima, cas pljuskovi, cas lepa lagana i tako svo vreme...
da napomenem da nam je ovo prva ozbiljnija kisa od uskrsa, ne racunam 2puta po 3-4l, jer ni parasinu nije ugasila...

Kod mene je palo 7 l/m2. Doduše, samo u selu i južnije od kanala. Severni deo atara je možda samo zagasio prašinu, ili čak ni to...

A kod nas, svega tri kapi u kišomeru, od one prepodnevne, nije ni prašinu pokupila, sad sija sunce, uz neki vetar, inače NIŠTA :sjasi:. Bio u Slankamenu oko 10 sati, tamo pala onako, lepa letnja.

Ne znam kolko je palo,ali se napadala,i pljusak sa jakim vetrom i sitna je padala,sve je puno vode,stize iz rumunije jos jedna tura!

V.Plana,S.palanka...jel palo nesto ljudi kod vas?Smederevo i okolina slabo,vec 2 sata nista a pocelo je dobro...nema nista bez oblaka koji dolaze od Hrvatske

Kod nas oko sat vremena solidne kiše i oko 10 minuta dobrog pljuska mislim da je sve ukupno palo između 10 i 15 litra evo kako je bilo ,zadesilo me u selu.

Evo ga promenjeno ostalo mi u podešavanjima nisam primetio

Kod mene bas lepo sunce pici, razmisljam da klimu upalim. a po snimcima sa satelita dolaze nam oblaci s juga, do mraka bi trebalo koja kap da padne.

Kisa pada od jutros sa manjim prekidima i miksovano sa pljuskovima umerenog i jakog intenziteta. Temperatura je VEOMA prijatnih 21 stepeni. Svima zelim da sto pre imaju ovakav pogled na svoj kisomer.

34f1m4l.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh