kockasalascenej
Član
Kod mene -6 duva u pm.Ker zavija kao vuk poludijo.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kosavi je osecaj da je triput vise.Da ironija bude veca za utorak upravo to i najavljuju.-7, gadno steze, a kosava ne popusta. Duva kao blesava.
Ipak je bilo zestoko i jutros -34.Зар је толика разлика, јутрос код мене -29,9 данас у 3 сата -6, сад је -18. Данас је било сунчано. Мислим да ноћас нема ''потенцијал'' да пребаци -30стпени.
Na kosavi je osecaj da je triput vise.Da ironija bude veca za utorak upravo to i najavljuju.
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-stara-pazova/eta/1/1935895/0/6h
A ja mislim, Dusko, da ti je bolje da spremas dugacke gace...Ja se sve nadam da ce oni pogresiti.
Bolje na dietu,da moze dvoje da navuce.Blago zimogrozljivima.A ja mislim, Dusko, da ti je bolje da spremas dugacke gace...
Код мене није, само -21, док је у Сјеници,15Км даље од мене, много хладније званично -27 незванично-34.Jel " prebacilo" noćas?
Kod nas od noćas neka košava brije utisak da je još hladnije nego što jeste.
meteroloska stanica je na 1200mnv, a grad na 1008mnv i mnogo je hladnije, u 7 sati kad sam sipo gorivo na pumpi digitalni pokazivac pokazuje -34 a isto toliko i klima uredjaj u autu.Код мене није, само -21, док је у Сјеници,15Км даље од мене, много хладније званично -27 незванично-34.
kod mene jeste pre sat vremena.Jel poco negde sneg.