Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
penguin.png

Magla
  • Temperatura: -18˚ C
  • Subjektivni osećaj: -18˚ C
  • Pritisak: 1027.1 mb
  • Izlazak sunca: 6:55
  • Zalazak sunca: 4:46

Зар је толика разлика, јутрос код мене -29,9 данас у 3 сата -6, сад је -18. Данас је било сунчано. Мислим да ноћас нема ''потенцијал'' да пребаци -30стпени.
Jel " prebacilo" noćas?
Kod nas od noćas neka košava brije utisak da je još hladnije nego što jeste.

Jutros -16, sad -8 i počinju da nailaze gadni oblaci, najavljeni je oko pola metra snijega. Ako bude tako, ujutru me čeka mnogo lopatanja.

Ovdje kod mene se isto pojavio vjetar, malo je reći da je leden. I bez njeg je ubistveno hladno al' kad on dohvati, prži po koži. Dok sam maloprije kopao silažu, imao sam kapu i kad sam ušao u štalu kaže otac šta ti je to na kapi - malo sam se oznojio i naprijed na kapi, na čelu se uhvatio led spolja. Silaža je inače smrzla nekih 5cm odozgo, može čekićem da se lupa.

Nije još, uskoro će. Sad bio napolju, strašno se naoblačilo, nebo je jezive boje a vjetar je naprostor ubistveno leden, vjeruj da je teško disati. Temperatura je na jednom termometru (u zavjetrini) -10 a na drugom (koji je na otvorenom) 12-13 ispod nule al bi se mogao zakleti da je -20.

koliko sam malo pratio prognozu, ne samo da ce pastio jos najmanje pola metra snega, vec sto pravi minusi tek stizu u nedelju i ponedeljak, tako da se moze ocekivati jos hladnije vreme za 5 stepeni.. bas lepa prognoza

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh