Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nista ni od kise...Koliko sam pročitao na meteoforumu,ništa od superćelije .
Kakva explozija razvoja ..ovo na istoku Bosne deluje vrlo mocno
Ako dodje docice juzno od Beograda,sto opet nismo mi...Gde vidis, daj da i mi vidimo.
Nista mi nije jasno,ali imam neki osecaj da ce pasti u narednih 30-ak dana...Ništa ni od super ćelije ni od nakovnja ni od onog čudovišta juče.Sve ćorak za ćorkom .Ali nije čudo što naš kolega @kimi@ pogreši, čudno mi je da 10 prognoza najave kišu npr za danas i to traje par dana a kad svane taj dan prc.ćorak.
hahahahahahahaahaaaaaaaKakva explozija razvoja ..ovo na istoku Bosne deluje vrlo mocno
Gde vidis, daj da i mi vidimo.
Idem na one koji su sejani kasno i mali su jos da ih spasem,da bude kukuruza bar da uranim svinje
Kandar ste mnogo grešni ,kod mene sinoć i jutros oko 10 l .Vratite koju "majku" nazad iz varošihttp://www.idojaras.hu/elorejelzes Ovako komšise prognoziraju za moju okolinuMeni je 41 godina, i pamtim unazad bar 33-34, retko da je koji Petrovdan prošao bez kiše i kijameta.Ovaj današnji ostao suv