Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja vam kazem.Kanada je obecana zemlja.:osmeh: Kad pomislim na grtalicu,meni odma ladnije.:haha:

Kako lazu ovi sa RTS-a i sa tom vremenskom prognozom!Da je iole normalna drzava Vanredno stanje bi bilo odavno proglaseno,vec samo prikrivaju trenutno katastrofalno stanje.Prvo je bilo do 3-4 jula topli talas,do juce je bilo do 9-og a sada kazu do sledeceg ponedeljka!Obmanjuju javnost i misle da smo glupi a oni pametni pa da ne znamo sta rade!Pa ovo traje kod nas vec mesec dana ovo nije od juce...Kada je temperatura bila ispod 30 u poslednjih 20-25 dana...A za Vanredno stanje je potrebno 10 do 15 dana da temperatura ne padne ispod 30

Nemoj tako, vlada je najavila da će na prvoj sednici, čim navata kvorum zbog godišnjih odmora, kao prvu tačku dnevnog reda imati razmatranje trenutne vremenske (ne)prilike u zemlji.
Kvorum kao i sednica se očekuju početkom Septembra, a zatim i munjevito sprovođenje odluka sa sednice u delo ....

Jutros i ameri objavili vanredno stanje , deseti dan je 34, a koliko dana je kod nas od34-38?Kod nas je redovno stanje...

konacno na prognozi na RTS najavili temperature i preko 40 kod nas. Da imam u sta d a poranim i ja bi pravio silazu a ovako :sta:

vanredno stanje je ovde redovno stanje...
subjektivno i objektivno protekla noc je bila najtoplija

Ako na RTS najavljuju 40 ima 2-3 gore jos 100%

---------- Poruka napisana u 09:58 ---------- Prethodna poruka je at 09:56 ----------

A i onaj Nedeljko Todorovic ziv se ne pojavljuju,nalupao se gluposti za ovu i sledecu godinu i sad sedi negde u hladu i ne javlja se na mobilni!Zna covek kad da uzme godisnji a cim bude sastavilo 2 dana sa kisom zvace ga nadrkana Sladjana Tomasevic u Beogradsku hroniku da kaze kada ce opet lepo vreme...I on ce naravno prihvatiti poziv neudate,rasne zdrebice!Nije Nedjo lud samo nam se tako cini...
Ljudi Ziv je Nedjo umro nije,citam sada u Blicu njegovu izjavu koja glasi: Nedeljko Todorović, meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), kaže da su temperature koje nas očekuju ove sedmice uobičajene i daleko od rekordnih, pošto čak nisu dostigle ni vrednosti od prethodnog leta. Vreme će i dalje biti sunčano i veoma toplo, s najvišom temperaturom do 39 stepeni Celzijusa, malog osveženja biće u četvrtak, a jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i osetnim padom temperature moguće je tek u naredni ponedeljak.

90798773.jpg

+34,nocas oko pola 1 palo malo kise,najavljeno prolazno naoblacenje za cetvrtak,a ono pravo sa osetnim padom temp.od ponedeljka...pa ko izdrzi !

Od ponedjeljka do ponedjeljka, samo prolongiraju tu najavu osvjezenja, a dok ono stvarno dodje usjevi ce biti samo za herbarijum.

Dok ne zahladi od kise nema nista sve se razilazi kad dodje do nas + avioni prelecu iznad neba pa to nije normalno sinoc je u jednom trenutku 7 preletalo odjednom mozda i oni doprinose rasterivanju oblaka:sta:

---------- Poruka napisana u 09:58 ---------- Prethodna poruka je at 09:56 ----------

A i onaj Nedeljko Todorovic ziv se ne pojavljuju,nalupao se gluposti za ovu i sledecu godinu i sad sedi negde u hladu i ne javlja se na mobilni!Zna covek kad da uzme godisnji a cim bude sastavilo 2 dana sa kisom zvace ga nadrkana Sladjana Tomasevic u Beogradsku hroniku da kaze kada ce opet lepo vreme...I on ce naravno prihvatiti poziv neudate,rasne zdrebice!Nije Nedjo lud samo nam se tako cini...
Ljudi Ziv je Nedjo umro nije,citam sada u Blicu njegovu izjavu koja glasi: Nedeljko Todorović, meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), kaže da su temperature koje nas očekuju ove sedmice uobičajene i daleko od rekordnih, pošto čak nisu dostigle ni vrednosti od prethodnog leta. Vreme će i dalje biti sunčano i veoma toplo, s najvišom temperaturom do 39 stepeni Celzijusa, malog osveženja biće u četvrtak, a jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i osetnim padom temperature moguće je tek u naredni ponedeljak.
Odavno sam rekao da meterologe za m*** obesiti pa na terazijske bandere!!

Neznam za ranije ali bas ih ima dosta i cini mi se sve vise a mozda se kod nas i ovo koristi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh