SAMA
Moderator
Ja vam kazem.Kanada je obecana zemlja. Kad pomislim na grtalicu,meni odma ladnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A i onaj Nedeljko Todorovic ziv se ne pojavljuju,nalupao se gluposti za ovu i sledecu godinu i sad sedi negde u hladu i ne javlja se na mobilni!Zna covek kad da uzme godisnji a cim bude sastavilo 2 dana sa kisom zvace ga nadrkana Sladjana Tomasevic u Beogradsku hroniku da kaze kada ce opet lepo vreme...I on ce naravno prihvatiti poziv neudate,rasne zdrebice!Nije Nedjo lud samo nam se tako cini...Ako na RTS najavljuju 40 ima 2-3 gore jos 100%
http://www.ravangrad.net/~somaraton/todorovic_nedeljko.htmkoji je to lik nedjo ja ne gledam rts pa ne znam čoveka.
uglavnom svi palamude oko vremena.
Odavno sam rekao da meterologe za m*** obesiti pa na terazijske bandere!!Ako na RTS najavljuju 40 ima 2-3 gore jos 100%
---------- Poruka napisana u 09:58 ---------- Prethodna poruka je at 09:56 ----------
A i onaj Nedeljko Todorovic ziv se ne pojavljuju,nalupao se gluposti za ovu i sledecu godinu i sad sedi negde u hladu i ne javlja se na mobilni!Zna covek kad da uzme godisnji a cim bude sastavilo 2 dana sa kisom zvace ga nadrkana Sladjana Tomasevic u Beogradsku hroniku da kaze kada ce opet lepo vreme...I on ce naravno prihvatiti poziv neudate,rasne zdrebice!Nije Nedjo lud samo nam se tako cini...
Ljudi Ziv je Nedjo umro nije,citam sada u Blicu njegovu izjavu koja glasi: Nedeljko Todorović, meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), kaže da su temperature koje nas očekuju ove sedmice uobičajene i daleko od rekordnih, pošto čak nisu dostigle ni vrednosti od prethodnog leta. Vreme će i dalje biti sunčano i veoma toplo, s najvišom temperaturom do 39 stepeni Celzijusa, malog osveženja biće u četvrtak, a jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i osetnim padom temperature moguće je tek u naredni ponedeljak.
A, 2010 avioni nisu leteli ?Dok ne zahladi od kise nema nista sve se razilazi kad dodje do nas + avioni prelecu iznad neba pa to nije normalno sinoc je u jednom trenutku 7 preletalo odjednom mozda i oni doprinose rasterivanju oblaka