oldtimer
Član
U Tomasevcu dobra kisa pada, a evo spusta se i iznad Zrenjanina!
Daj Boze da padne 20-30 litara svuda.
Daj Boze da padne 20-30 litara svuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Udji na forumu Sebianmeteo pa ces videti kako Kimi i ostali naucnici se dive pojavama na nebu pa makar to prouzrokovalo i stete u usevima.@Kimi
Ima na meteoroloskom forumu osoba sa istim nikom kao i vas? Da li je u pitanju isti covek?
Udji na forumu Sebianmeteo pa ces videti kako Kimi i ostali naucnici se dive pojavama na nebu pa makar to prouzrokovalo i stete u usevima.
Mozda se ne raduju tudjoj nesreci al su mnogo srecni i skacu u vis kad se nesto gadno sprema, ne sluteci na katastrofalne posledice. Sto je najgore vecina su Beogradjani kojima puca mu.a dal grad (led) unistio sve. Bitna su njima prepucavanja oko toga sta je ko slikao i ima se utisak da bi i tornado prizeljkivali samo da im fotke budu lepe! Ako mi ne verujes prelistaj malo taj forum pa ces videti njihove zelje i namere!!!Peet, sta da ti kazem... Ja se divim ovoj kisi, a imam drugare koji drze restorane, i kafice, i njima je ova kisa cista propast... Ali ne radujem se ja njihovoj nesreci, kao sto se ni na serbianmeteo ne raduju tudjoj nesreci....
Nema potrebe da sirimo pricu ali moram da demantujem to sto si rekao. Nikad se ne radujem necijem zlu!Znam, citao sam...Nije bas na mestu, ali ne gleda svako iz istog ugla... Eto, i ti i ja iz nase perspektive se radujemo stvarima koje su drugima propast...