Vremenske prilike u 2011. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

1. evo i slika atara
    20i98uc.jpg
    adji52.jpg
    1z3sb51.jpg

Delimično oblačno
30.png

26.1 ˚C Subjektivni osećaj: 25.6 ˚C
Pritisak: 1006.09 mbar Vetar: 11.3 km/h (promenljivo) Vlažnost vazduha: 36% Vidljivost: 10.0 km Izlazak/zalazak sunca: 05:14 / 20:12 Podaci prikupljeni: 21. 07. 2011. u 17:30

Žalosno a još žalosnije što u ovoj našoj državi nema para za protivgradne rakete, to bi trebalo da je na prvom mestu jer košta jako malo na osnovu štete koja nastane !
To bi trebalo min.poljoprivrede da bude na prvom mestu a ne krediti.

Cilj je ocigledno da se krene u masovno osiguravanje protiv grada,a onda ce osiguravajuca drustva donirati protiv gradnu odbranu.To je ocigledno i sve se radi na taj nacin.To su pravila EU koja moramo sprovesti,a dotle nek nam je Bog u pomoci.Posle grada nece ni biti.::jako_besan::

evo i ja sam bio na njivi i slikao moj kukuruz i nije baš toliko strašno koliko je izgledalo na prvi pogled a evo i slika
xqjojk.jpg

10h7xnt.jpg

wbf5zb.jpg

14b1don.jpg

29genhc.jpg

samo da napomenem da ima malo i oštećenja na klipu ali ne nešto mnogo
wj0h.jpg

wj0h.jpg

Poslednja izmena:
LJudi iskreno mi je zao zbog toga kako ste prosli sa ledom, i sam sam imao ruzno iskustvo sa istim vise puta u zadnjih 10 tak godina.Inace sad trenutno kod mene pada lijepa kisa, pocela prije 15 min.

Ove slike su vise nego strasne.Sve lepo uradis i na kraju sve upropasteno,steta 100%.Kod mene je padala lepa kisa juce,a evo i sad pada ponovo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh