Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Kod nas je prošao dan bez kiše(napokon jedan)...
@Zrenjaninac
Primi moje saučešće......

Ovo su moji kukuruzi i nisu osigurani. Ni sam ne znam kolika će biti šteta, odnosno koliko će se kukuruz regenerisati, neki očigledno neće nikad .... 
Zrnjaninac,,kažem ja da ćeš ti postati maneken RTS.Malopre sam na tv video reportažu iz Zrenjanina ,nažalost tužnu.Kod nas će sutra u zadrugu doći predstsvnici jednog osiguravajućeg društva kako bi nam prezentovali paket osiguranja useva preko zadruge.Zanimljivo je da se pare nedaju odmah nego nas zadruga zadužuje u robi.ZRENJANINAC je napisao(la):mityoo je napisao(la):Kod nas je prošao dan bez kiše(napokon jedan)...
@Zrenjaninac
Ma dajte ljudi nije kraj sveta koga je.. osigurano je i biće za![]()
kiraj je napisao(la):Zrnjaninac,,kažem ja da ćeš ti postati maneken RTS.Malopre sam na tv video reportažu iz Zrenjanina ,nažalost tužnu.Kod nas će sutra u zadrugu doći predstsvnici jednog osiguravajućeg društva kako bi nam prezentovali paket osiguranja useva preko zadruge.Zanimljivo je da se pare nedaju odmah nego nas zadruga zadužuje u robi.ZRENJANINAC je napisao(la):mityoo je napisao(la):Kod nas je prošao dan bez kiše(napokon jedan)...
@Zrenjaninac
Ma dajte ljudi nije kraj sveta koga je.. osigurano je i biće za![]()
pola krova mi je odkriveno...