Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Kod nas je prošao dan bez kiše(napokon jedan)...
@Zrenjaninac
Primi moje saučešće......
Zrnjaninac,,kažem ja da ćeš ti postati maneken RTS.Malopre sam na tv video reportažu iz Zrenjanina ,nažalost tužnu.Kod nas će sutra u zadrugu doći predstsvnici jednog osiguravajućeg društva kako bi nam prezentovali paket osiguranja useva preko zadruge.Zanimljivo je da se pare nedaju odmah nego nas zadruga zadužuje u robi.ZRENJANINAC je napisao(la):mityoo je napisao(la):Kod nas je prošao dan bez kiše(napokon jedan)...
@Zrenjaninac
Ma dajte ljudi nije kraj sveta koga je.. osigurano je i biće za
kiraj je napisao(la):Zrnjaninac,,kažem ja da ćeš ti postati maneken RTS.Malopre sam na tv video reportažu iz Zrenjanina ,nažalost tužnu.Kod nas će sutra u zadrugu doći predstsvnici jednog osiguravajućeg društva kako bi nam prezentovali paket osiguranja useva preko zadruge.Zanimljivo je da se pare nedaju odmah nego nas zadruga zadužuje u robi.ZRENJANINAC je napisao(la):mityoo je napisao(la):Kod nas je prošao dan bez kiše(napokon jedan)...
@Zrenjaninac
Ma dajte ljudi nije kraj sveta koga je.. osigurano je i biće za