Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E tako je bilo i kod nas,sada se naoblacilo i grmi negde u daljini izgleda da ce opet kisa.

@peto1
Jak oblacni sistem je negde istocno od mene otprilike tamo negde oko Indjije(tako mi deluje)i tamo je grmelo ::lose::
Post je spojen: [time]1274692521[/time]

Ma j...m ti više i kišu i sve. SVAKI dan pada kiša. Jutros krasan dan pa reko idemo brzo oprskat jabuku i kad smo završili prskanje sastavi kiša. :udri: Dokle više će to padat:haha:?? :sta:

išao da obiđem i staanje je :udri: :udri: :udri: :zli: :zli: :zli:

2z8aw4g.jpg

Post je spojen: [time]понедељак, 24. мај 2010. 08:27:49 MST[/time]

Tu je bio kukuruz

taman sam u dva sata stigao ispred kuce sa posla a ono kisa,popodne grmljavina i za tili cas pljusak.jutros magla.sta vise ocekivati od njiva,kad su pod vodom ? isao sam za vikend u Sabac,tamo ljudi prskali,uvece pljusak.jbm ti i vreme !
:udri: :zli: :kisa: :udri: :zli: :kisa:

Vide se Mesec i zvezde. To je dobar znak! Nadam se da će sutra biti isto ovako suv dan pa će mi drug NAPOKON poprskati soju+kukuruz.

@Zrenjaninac
Ne znam koje reči da upotrebim a da ne zvuče prazno... Stvarno mi je mnogo žao... :-(

Kod nas je prošao dan bez kiše(napokon jedan)...

@Zrenjaninac

Primi moje saučešće......

Strašno... :udri:

Setih se priče što sam je čuo u autobusu pre i-haj godina kad je led potukao atar oko Ravnog Sela. Isto bilo leda za izvoz kao na toj slici gore. I taj jedan čovek izašao u dvorište sa flašom viskija i počeo da pije viski s ledom dok se nije napio.
Inače sve mu je otišlo u k.... :-(

Nije fotomontaža, poznajem ljude. Ja sam u to vreme bio u centru Kikinde, tamo je padao led, ali ne baš tako jako, a oni su u delu prema Idjošu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh