Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre ce biti da ce se zito istopiti i nece ga biti.

Zvanicni zahtev modernatorima da promene temu u "Vremenske neprilike u 2010. god." jel ako to ne ucine onda ovo teme definitivno mora da se brise jer to sto se ovde pise nema nikakve,ama bas nikakakve veze sa vremenskim prilikama.

@peto
Imamo mi naseg pametnog ministra milosavljevica on ce to da resi,uvesce odmah zito :udri:

Jutros negde pre podne se bilo namračilo ali nas je "omasilo".Popodne opet grad ubi i ono malo što je ostalo.Kiša i grad.Zove me drugar iz trećeg sela i pita: "Da li je grad naneo kod tebe neku štetu danas" a ja mu odgovorim: " Nije --nije imao šta da pobije to je već uradio pre neki dan".Da se čovek nasmeje od muke.

valjevac je napisao(la):
Jutros negde pre podne se bilo namračilo ali nas je "omasilo".Popodne opet grad ubi i ono malo što je ostalo.Kiša i grad.Zove me drugar iz trećeg sela i pita: "Da li je grad naneo kod tebe neku štetu danas" a ja mu odgovorim: " Nije --nije imao šta da pobije to je već uradio pre neki dan".Da se čovek nasmeje od muke.

Cuo sam na radio B92 za taj slucaj nevremena,odah mi se smracilo pred ocima.Ima li kraja ovoj katastrofi vec jednom.
Vi nemate rakete za zastitu :sta:

250oy6v.gif

ima da pada celo veče :zli: :zli: :zli:

A tek od utorka do petka sledece sedmice ceo dan kisa,i to dobra.Kod mene za sad upija ali ako pretera otvaram ribnjak to je sigurno.Jos samo da nabavim mladj i krece biznis.

Sada se vrti i cini mi se bice jos kise :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh