Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav u Macvi je bilo pre dva dana a vi tek sada dobijate al nedaj boze kao kod nas.Bila poplava ali od leda vode nije ni bilo imam jos fotki i video snimaka po cu vam pustiti Image Hosting provided by ImageBam. Jedan dan sam poceo popravljati pa sam za sada odustao
bojim se reprize a danas sam ceo dan proveo na Drini :ppozdrav: Molim boga da udari po istom tragu da ostane ovo sto je ostalo :haha: .

Kod nas je oko 5 popodne pola sata tukao led veličine oraha i malo veći, sedeo sam u traktoru pred kućom, a kasnije još jedna pljusčina, ukupno 86mm kiše i od leda polomljen kišomer!

mityoo je napisao(la):
Kod nas je oko 5 popodne pola sata tukao led veličine oraha i malo veći, sedeo sam u traktoru pred kućom, a kasnije još jedna pljusčina, ukupno 86mm kiše i od leda polomljen kišomer!

Ovo je strašno. 86lit samo danas? i kako si izmerio kad da je pukao kišomer? Jel imaš nekih slika? Kako su prošli crepovi na kući.okućnice i njive? :zli:
Post je spojen: [time]1276890866[/time]

U kući i oko kuće ništa strašno(osim ženine baštice sa cvećem... Kišomer se polomio moj, ali kumov nije, u atar nisam stigao, ići ću sutra... Jedan deo atara (bliže Tisi) je sigurno tukao led, e sad kojim intenzitetom to neznam

Moramo odati priznanje Državi i protivgradnoj odbrani-ovoliko leda kao ove godine nije bilo u zadnjih 20 godina-ne znam da li imaju neki komentar

Zoran0230 je napisao(la):
Moramo odati priznanje Državi i protivgradnoj odbrani-ovoliko leda kao ove godine nije bilo u zadnjih 20 godina-ne znam da li imaju neki komentar

Tadić: "Borba protiv leda (ma šta on bio) je borba protiv organizovanog kriminala."

Kakva drzava.Sve je to bagra neskolovana. ::lose::
Bice para za popunavanje nekih drugih steta,a za nas ko brine.
Joj, ministar se jos nije oglasio povodom ovih nemilih dogadjaja.

Grehota je bila papira potrosenog u izborima :nono: ::lose::

Inace,sada je vedro

Zoran0230 je napisao(la):
Kod nas su danas ispalili 4 rakete.

i kod nas isto.....koliko sam video raspravu u skupstini prodali su vazdusni prostor tako da sledece godine nema vise protivgradne odbrane, tako da nejverovatnije dozivecemo Madjarski scenario....bas ih briga za narod i stetu koju je napravio grad, bitno da je njima lepo... bagra zuta, sta drugo reci :zli:

Mijat80 je napisao(la):
i kod nas isto.....koliko sam video raspravu u skupstini prodali su vazdusni prostor tako da sledece godine nema vise protivgradne odbrane, tako da nejverovatnije dozivecemo Madjarski scenario....bas ih briga za narod i stetu koju je napravio grad, bitno da je njima lepo... bagra zuta, sta drugo reci :zli:

To na fin način teraju osiguravajućim društvima novce u džep.
Ako hoćeš da budeš siguran moraš da se osiguraš.

Sinoć nas zaobišlo_Osim jakog vetra i crnih oblaka koji su otišli ka severu uzbuna je bila lažna.
Jutros relativno sunčan dan.

Ako se po jutru dan poznaje onda ce danas biti suncan dan jer vec pece, valjda danas nece kisa vise da pada.

Ja sam ču na TV da su te rakete ostale još od vreme bombardovanja, a za druge nema para, jedino nam preostaje da se molimo da nam dođu opet oni avioni sa bombama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh