Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjevo danas :udri:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hTQ7pRWSVZ8&feature=player_embedded[/youtube]

Evo kod mene je stala kisa bio sam kod burazera i kad sam se vracao od njega vidim ovi iz protivgradske sluzbe se vracaju sa raketnih stanica mora da su bili u stanju uzbune :zli:

sve ono sto je otislo iz Dolova i Panceva stiglo je ovde u Vrsac + olujni vetar ! da nisam okrenuo pogresnu sranicu na kalendaru ? ovo ne lici na pocetak leta !? kisa ne staje od tri sata popodne :kisa: :kisa: :kisa: ::lose:: ::lose:: ::lose::

zoran_vs je napisao(la):
sve ono sto je otislo iz Dolova i Panceva stiglo je ovde u Vrsac + olujni vetar ! da nisam okrenuo pogresnu sranicu na kalendaru ? ovo ne lici na pocetak leta !? kisa ne staje od tri sata popodne :kisa: :kisa: :kisa: ::lose:: ::lose:: ::lose::

stvarno ludo vreme. Udaljen sam od tebe samo nekih 20 km vazdusnom linijom, i kod mene danas palo 8 litara. 3 litre prepodne i 5 poslepodne. Juce smo se isto izvukli sa 5 litara. Nismo imali ni grada ni oluje. Vetar je poceo jako da duva ali samo na 2 minuta.

Evo vec 2 godine pratim ovu temu i ubedljivo najmanje kise dobija moj atar.

Da znas Zorancile da si u pravu plasim se za moj Suncokret posto ga nisam zagrnuo (prerastao) a i za Zita ce opet vlatovi da pocrne kao prosle godine Sad bas gledam jedan crni oblak dok sam vozio sestru kod drugarice i sva sreca ne ide prema selu vuce se polako prema pesku

Juce je moj Kosmaj zahvatilo nevreme koje se ne pamti zadnjih godina..Barem ne ja! Naprosto, vrhovi drveca su se savijali skoro do zemlje , a pljusak je padao pracen ledom... A palo je iznenada, posle podne... Ali, steta nije velika.. Osim za baste i kupus. A danas je protutnjao jedan pljusak, ali nije strasno.

Evo slika od jučerašnjeg nevremena, a biće i snimak, samo dok ga podignem na youtube

rsc6k3.jpg

sq5vld.jpg

Post je spojen: [time]1276986093[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh