Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
------> Ovde prekopirati zadnjih 400 poruka.

E TAKVO je vreme u Zmajevu. :haha:

Imam jedno pitanje i vezano je za vremenske (ne)prilike! Naime jel ima neko ronilačku opremu u radionici? Ja ću izgleda morati da nabavim... Hteo sam da uteram suzu u radionicu da menjam silen blokove i sponu.... Kad ono trt!

359n56p.jpg

2443y53.jpg

Auuu dobro mesto za pecanje, jesi probo da zabacis. Cak nemozes ni da pokisnes imas krov nad glavom.

Lično sam bio svedok kada je jedan moj majstor u bližoj okolini, tražeći potreban ključ, gurnuo ruku u kanal pun vode i izvadio ga iz prve. Naime, teren gde mu se nalazi radnja ima problem sa podzemnim vodama.

Karalic je napisao(la):
Pa sta je to, za ime Boga kod Tebe, Mico? Otkud tolika voda? Pa kao da imas ribnjak u garazi :sta:
Tisa nadošla pa potiskuje podzemne vode.... Kod mene je samo u garaži, komšija se razmišlja da sadi rižu u bašti... Juče sam mu izneo iz bašte 8 cisterni vode, jutros je nivo isto tamo gde je bio i juče ujutro pre izvlačenja vode........

Kisa, kisa, kisa!!!!!!!! Ceo dan pada bez prestanka!!!! Kazu pukal Svevisnjem besika pa ne moze da stane... :haha: :haha: :haha:

...ајој.. Стићи ће ускоро и код вас,даће Бог,нисмо толика земља.. Само главу горе :ppozdrav:

Sad je stala kisa,pada ceo dan i izasao jedan zracak sunca :cool: ali ce izgleda brzo pobeci :kisa:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh