peto1
Moderator
Momentaln sija a dokle ce ne zna se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj dan je kod mene palo 38 litara....kiraj je napisao(la):Nas je u nedelju promašio pljusak koji je zahvatio Kikindu i okolinu ,verovatno je i kod tebe tada palo dosta.mityoo je napisao(la):Kod mene je od 6-tog maja do danas palo 218litara
I ja se zacudio reko da nismo u Africi...... , ali vidim oblake tako da izgleda da nismodulegagic je napisao(la):Kod nas od jutros za divno cudo
Ma propast.. Jutros udarilo sunce, mislio sam bice toplo kao sto su i rekli, kad ono se sad natmurilo kao pozna jesencika_jova je napisao(la):juce kod mene je samo u jednom trenutku pocela ona kao sumaglica sitna, ali ni to nije trajalo 10ak minuta
kodmene u komsiluku ima jedan koji kaze da ih nije ni skidao u BL kao da pada vece neka tama do zla bogamityoo je napisao(la):Kod nas je ceo dan oblačno ko da je novembar mesec.....
A bogami i tyemperatura vazduha je sličnija novembarskoj, ja sam jutros obukao dugačke gaće.....
mityoo je napisao(la):Kod nas je ceo dan oblačno ko da je novembar mesec.....
A bogami i tyemperatura vazduha je sličnija novembarskoj, ja sam jutros obukao dugačke gaće.....
RED STAR 4-EVER je napisao(la):Kako ces u svaleraciju sa dugackim gacama?