Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
karalicu mene sunce izgleda namerno tovari jr sam se zainatio - necu da kosim dok ne pocne lepo vreme
juce kod mene je samo u jednom trenutku pocela ona kao sumaglica sitna, ali ni to nije trajalo 10ak minuta

ili to samo u dvoristu kod mene tako a po njivama potop :sta:

jednom sam otisao na gazelu da baliram - znas ti gde je- i pokisnem ko mis i gace mi bile mokre, kad sam dosao na 200m od kuce sve suvo i pitaju me sto si se vratio?

a cele prosle godine gore u selu i ka Duboni nije palo dve tri kise, a jos zemlja neka suvoparna, imao sam na 60 ari 3 bunkera kukuruza, a baceno 5 dzaka uree :zli:

Kod nas je ceo dan oblačno ko da je novembar mesec.....
A bogami i tyemperatura vazduha je sličnija novembarskoj, ja sam jutros obukao dugačke gaće.....

mityoo je napisao(la):
Kod nas je ceo dan oblačno ko da je novembar mesec.....
A bogami i tyemperatura vazduha je sličnija novembarskoj, ja sam jutros obukao dugačke gaće.....

Sramote dugacke gace, pa gde ti je mladost. Ja ni zimi jos nenosim dugacke gace a ne u junu.

Prekjučer je počelo ovako.

Uploaded with ImageShack.us

Tjekom cijele noći bacio sam 11 tura sa vrećama sa pjeskom za utvrđivanje zečijeg nasipa jer se voda počela naglo dizati.

Da bi ujutro došla ekipa sa pumpama i počela ispumpavanje.

Za sada vodostaj lagano opada.

Uglavnom Bosut nije nikada bio ovako visok.

pa kad ce to prolepsanje vise,ovo mi nikako ne lici na neko poboljsanje vremena :zli:

Za koji dan ima da bude lepo.
Sta su stari govorili,posle kiše dolazi sunce.
Strpljenja malo :haha:
Stvarno i ja jedva čekam da se prolepša, astronomski je već počelo leto 1 juna

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh