Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je u Kikindi?Oblaci iznad Vas gadno izgledaju.

@Smedic meni je crklo neko napajanje prosle godine kad je grmilo,i kod mene pljuskovi da bog sacuva.

@Smedic

Zato sto oce grom da zvekne u trafo ili gvozdeni stub i napravi havariju boli glava. Sve poprzi od aparata televizor, frizider , zamrzivac i sve sto je ukopcano.

Nama vocarima se smucila ova kisa... A javljaju da ce padati do subote. Tek od nedelje prestanak... Ubi nas, sreca sto smo na brdu pa se ne zadrzava ni minut... Nasim malinama ocajnicki treba sunce...

kod mene i danas proslo bez kise, jeste cas oblacno cas sunce, ali kise nema..
a ja ko ludak sedim i nista ne radim u iscekivanju kise :zli:

Jeste da je daleko ali ako se ovo ostvari ... :sta: Pogledajte zadnji dan na grafikonu max 7 stepeni a min 1 stepen :sta:

23vdkko.png

Post je spojen: [time]1275247285[/time]

Прогноза времена

НЕДЕЉА, 30.05.2010.

У ПОНЕДЕЉАК И ТОКОМ НОЋИ НА УТОРАК ОЧЕКУЈУ СЕ ОБИЛНЕ ПАДАВИНЕ. У ВЕЋИНИ МЕСТА ОД 20 ДО 40 мм, ЛОКАЛНО И ДО 70мм, НАРОЧИТО У БАЧКОЈ, БАНАТУ И У ЈУГОЗАПАДНИМ ДЕЛОВИМА ЗЕМЉЕ.

Најава је за период од: 12:09 30.05.2010 до: 12:09 31.05.2010

šandor je napisao(la):
Jeste da je daleko ali ako se ovo ostvari ... :sta: Pogledajte zadnji dan na grafikonu max 7 stepeni a min 1 stepen :sta:

23vdkko.png

Post je spojen: [time]1275214885[/time]
Sad sam se setio.Povodom ovog Sandorovog komentara.Raspitajte se kod starijih,kazu,mislim,1952.g.se kod nas krajem maja meseca SMRZO kukuruz?!Bilo 3 dzaka na jutro!!!!Bilo,neponovilo se....... :nono: :nono: :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh