Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi kod mene je :cool: malopre sam isao do prodavnice da uzmem nesto ima 50 stepeni na suncu...gori zemlja... ::namigivanje::

Kod nas lepo vreme, i taman izbalirao detelinu, kad dolaze oblaci, ali uspeli smo da natovarimo i pokrijemo ceradom pre kiše.... Po kiši smo se vozili lenijama....

Pa kod mene se za sad ni ne sluti na kišu.Nigde bre oblačka,sunce piči samo tako.Mada se od Rumunije jako crnilo,mislim da se to sručilo u Bečeju.

kiraj je napisao(la):
Malopre se čulo ispaljivanje protivgradnih raketa prema Kikindai.
Da,i ja sam cuo te rakete i kod nas,mislim na basaidskom putu.Uhvati me pljusak i kratkotrajan led(kao zrno graska) pod selo,spartao sam kukuruz.....

sunce ti poljubim...sad je Kragujevcu takva oluja da je to satrasno...pada kisa samo pljusti a vetar duva iscupa drvo ispred zgrade...a pre 1h bilo suncano... :udri: :udri: :udri: :zli:

Teska oblacnost ide iz pravca Hrvatske ka Vojvodini :udri: :udri: :udri: :udri:
fg_20100530_200618_2.0km.gif

Post je spojen: [time]1275243003[/time]

Potop :zli:

E sada je smanjila intenzitet, sada pada polagano-kulira, posto su vec potoci potekli :zli: :zli:

E bice kise ide bas i prema Sremu, nadam se da te nece obici NA :D a i ako omasi ima i sutra dan Dan-D :kisa: :kisa:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh