Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto kaze meeker u nasim krajevima nije bilo kise vec 20-ak dana, a valjala bi para... Gledam, mnogo nedostaje zasadima... :ppozdrav:

I kod nas bio pljusak, a ja bacao veštak.... jedva sam se dotociljo do asfalta!

Kod nas malo kise ali dovoljno da ne moze da se prska kukuruz :udri: Posle kise duga

oqb1pd.jpg

Bio u Adaševcima popodne a u povratku ušao "pod oblak" u Rumi.
Pljusak je bio takav da sam skoro morao da stanem sa kolima, a vode na sve strane, potok na asvaltu.

I kod mene pljusak oko 17 časova pa nestalo struje i došla oko 21.Kako sam čuo i kod nas deo atara pliva .Kod člana Nikt mora da je strašno pošto je na tu stranu bio neki crn oblak a juče je zvanično u Rusko Selo palo 55 lit.

Ljudi štekujte ovu kišu,možda će nam trebati kasnije(juli,avgust)
Detelinu ćemo kositi u junu(prvu)
Post je spojen: [time]1273780157[/time]

Slično je bilo i kod mene danas u 7 uveče

x1g66a.jpg

Ovo je slikano u Mađarskoj danas
Post je spojen: [time]1273781657[/time]

Kosmaj tanko.. A danas malo i padalo pre podne , ali samo pokupilo prasinu...A veceras jedan kratak pljusak, ali isto slabo.. Moglo je malo za nijansu jace. Nadam se pljusku u nedelju vece kao sto ga i najavljuju.

I kod nas predvece kao kod @mestera.Kratka kisica,duga,sunce,pa oblacno,a sad evo i zvezda.A o detelini da ne pocinjem :udri: i pokosene i ne pokosene.Koja je bolja(ili gora)varijanta?? :sta: :zli:

Kod nas plusak trajao jedno 25-30 min a bilo i malo leda,dobrodosla je kisa posto je nije bilo u zadnje vreme jedno 7-10 dana posteno sve 2-3 litre padnu i to je to,a sad je vec vedro nebo ::svaka cast::......

Kod nas je juce bio grad, skoro sve je umlatio, ovi nasi imali cele tri rakete da ispale .....sramota sta se radi.... :zli: :zli: :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh