Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo cas gledao RTV1 negdje u vojvodini danas bio manji tornado, na snimku prevrnuo kamp prikolicu na krov i sve oko kuce rasturio...

Ja dosao iz skole sunce pici kao blesavo,zove me drug da caskom odemo u sumu natovariti prikolicu drva,bio sam stalno mokar 1/2 od znoja a 2/2 od kise koja je opizdila ali nismo stajali,kad sam krenuo kuci ne vidim ispred sebe a brisaca nemam...bilo je i malo leda,sad opet malo sunca. :ppozdrav:

Ovaj oblak mi doneo ogromnu količinu kiše :udri: :udri: :udri: Sve pliva.....

ncb7o4.jpg

Post je spojen: [time]1273739480[/time]
Počeo je da pada 18:55 časova i još pada :kisa: :udri: :udri: grmi ko lud . E @cici ovo ide kod tebe :D

Kod nas se isto spremilo pocela neka kisa ali samo pokupila prasinu a kazu u Slankamenu led opet padao :udri: :udri: :udri: Valjda nije u ataru...Evo sada sunce sija put se vec osusio...a evo slike od proslog leda sta je ostalo od repe i vode kako je voda na sred njive :udri: :udri:
ojx93.jpg

2ptcwf8.jpg
bfynn.jpg

a9yd5h.jpg
30tmfiw.jpg

Post je spojen: [time]1273774600[/time]

Sad sam bio do susednog sela da vidim kolko je bilo kiše ne vidi se zamlja od vode sve izgleda kao jedno more.......... ::samo bes::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh