Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas i danas klepila po usima oko 4 kao i juce,taman se malo prosusi ono dolije i tako u krug.

Jao ljudi kako najavise prognozu za sutra, provala oblaka i nepogode, pa sam odlazak na sajam pomakao u nedelju, samo da ne bude leda, a kise ovde treba, valjda ce sutra kisa pregaziti Drinu vodu a kako u kalendaru stoji sutra je vodena subota -neradni dan, pa nadam se da ce je i u njivama i vocnacima biti da zalije zednu zemlju :kisa: :kisa: :kisa: :D

Lala iz Banata je napisao(la):
Mi se, 'fala Bogu danas provukli.
Kod vas znaci nista od kise,kod nas je oko 15 h jedno 20 minuta tiho padala i odjednom se razvedrilo,valjda na oblak,a juce kad se smracilo i zacrnelo nebo kise ko iz kabla i to iz pravca Glogonj-Sefkerin..... :kisa:

14ukl5v.gif
Nije dobro ima da pada danas ceo dan .. ::lose::

Konacno :kisa: :kisa: :kisa: :kisa: kod mene je stigla u zoru ranu i lije kao iz kabla, ne prestaje prava novembarska kisa u sred maja :D :D :D :D
Post je spojen: [time]субота, 15. мај 2010. 01:31:15 MST[/time]

I kod nas od 6 pola 7 onako pada nije da pljusti nego cas rominja cas malo jace .. :kisa: :kisa: Trebala bi do 16,17 h stati i u celoj Srbiji bar se tako vidi po radarskim slikama.. A onda kad grane :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh