Vremenske prilike u 2010. godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kod mene pada u prvoj brzini jos od 17h.

Pa bobe ,Kad su ovakva proleca moras da radis kada je kisa na pauzi .zadnje dve godine smo imali malo susnija proleca pa smo se opustili .ali cini mi se da ce ovo biti kisno .
Ja uvek sejem rano pa tako da sam i ove godine vec posejao kukuruz jel sejem dosta privatno .prosle godine sam slabo imamo posla jer je bila susa pa su se svi snalazili kako ko , a evo danas me svi zivkaju kad mogu da sejem usla svima voda usi pa se zabunili .A uvek se sve poseje i bude dobro tako da nema sekiracije .

Pada vec jedno 2-3 sata sitno i lagano pojacava. Sutra nista od posla u ataru,a cinimi se ni prekosutra,ni nakosutra,ni ....

isidor je napisao(la):
Pa bobe ,Kad su ovakva proleca moras da radis kada je kisa na pauzi .zadnje dve godine smo imali malo susnija proleca pa smo se opustili .ali cini mi se da ce ovo biti kisno .
Ja uvek sejem rano pa tako da sam i ove godine vec posejao kukuruz jel sejem dosta privatno .prosle godine sam slabo imamo posla jer je bila susa pa su se svi snalazili kako ko , a evo danas me svi zivkaju kad mogu da sejem usla svima voda usi pa se zabunili .A uvek se sve poseje i bude dobro tako da nema sekiracije .
Heeee....hvala na utesnim recima,a i u pravu si.Opustili smo se,a i ja bas nemam naviku za ranu setvu,a eto sad..... :sta: videcemo.....

2lnemqb.gif

Post je spojen: [time]1271019655[/time]

izgleda sa nicanjem kukuruza,suncokreta i soje necemo imati nevolje vec sa korovima,zicarima,bolestima lista psenice,ovde sad ozbiljno pada kisa :kisa:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh